Asunto Oy Jyväskylän Matinkulma

Yrjönkatu 3 D

Kuvaus

Yrjönkatu 3 D, 40100 Jyväskylä

Asunto Oy Jyväskylän Matinkulma ihastuttaa valoisilla huoneillaan, käytännöllisillä asumisratkaisuillaan ja upealla sijainnillaan. Jos Matinkulmasta ylipäätään malttaa poistua, löytyy ydinkeskusta palveluineen vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Vastakkaisessa suunnassa puolestaan solisee Tourujoki, jonka luontopolku houkuttelee juoksulenkeille ja rauhallisille iltakävelyille. Kuinka ihmeellistä onkaan, että pääset kaupungin hälinästä metsän siimekseen lähes suoraan kotioveltasi. Matinkulmassa asumismukavuus on luonnollisesti huippuluokkaa. Lattialämmitys pitää asunnon lämpötilan tasaisena edullisesti ja antaa vapautta sisustukseen. Sisäpihan vehreä oleskelualue ja kellarissa sijaitseva tyylikäs saunaosasto tuovat arkeen ehdottomasti luksuksen tunteen. Sijainti rauhallisella alueella aivan ydinkeskustan tuntumassa tekee Matinkulmasta jokaisen kaupunkiasujan unelman.

Laadukasta Rakennus Kasevan Oy:n tuotantoa. Yhtiölaina hyvillä ehdoilla. Laina-aika yhteensä 23 vuotta sisältäen rakennusajan ja kaksi lyhennysvapaata vuotta. Korko 0,8% + 12 kk euribor.

Kohde on valmistunut 11/2019.

Ota yhteyttä kohteen asiantuntijaan, kerromme mielellämme lisää!

Jyväskylän Kotijoukkue Oy, puh. 050 302 0352 tai jyvaskyla@kotijoukkue.fi

Varattavissa olevat asunnot Vapaa    Varattu (liity jonoon)

D 16 1h+kt · 25.5m2 · 140 500€
D 23 1h+kt · 25.5m2 · 142 000€

Ohessa listattuna kaikki uudiskohteen Asunto Oy Jyväskylän Matinkulma varattavissa olevat kohteet. Klikkaa otsikkoa, niin näet tarkemmat tiedot asunnosta ja pääset varaamaan sen itsellesi!