Asunnon myynti ja markkinointi

Asuntokaupassa alku ratkaisee. Asunnon ammattimainen hinnoittelu, alueen paras näkyvyys sekä oikeanlainen tehokas myyntityö alussa ennen myyntikohteen ensinäyttöä ratkaisevat asunnon kiinnostavuuden. Tutustu tarkemmin ja kutsu meidät arviokäynnille!

Asuntokaupassa alku ratkaisee

Me Kotijoukkueella tiedämme, että asuntokaupassa myynnin alku on ratkaisevan tärkeä hetki. Kaikki alkaa asunnon ammattimaisesta hinnoittelusta. Arvioimme kotisi hinnan tekemällä huolellisen markkina-analyysin hyödyntämällä markkinatuntemustamme sekä arviointityökalujamme. Oikean myyntihinnan asettaminen myynnin alussa on lopputuloksen kannalta ratkaisevan tärkeää. Asunnon ammattimainen hinnoittelu, alueen paras näkyvyys sekä oikeanlainen tehokas myyntityö alussa ennen myyntikohteen ensinäyttöä ratkaisevat asunnon kiinnostavuuden. Asunnon myyminen ja ostaminen on usein elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme olla apunasi, kun asunnon vaihto on ajankohtaista.

 

Näin asuntosi myynti ja markkinointi etenee

  • Asunnon hinta-arvio ja alueellinen markkina-analyysi
  • Tarvittavien tietojen sekä viranomaisasiakirjojen keräys ja käsittely
  • Asunnon myyntiasiakirjojen laadinta
  • Markkinointi- ja myyntisuunnitelmien laadinta ja niiden toimeenpano
  • Tarjouskirjojen laadinta ja kaupan järjestelyt
  • Asiakkaan neuvonta uuden asunnon hankinnassa

 

Asuntokauppa on joukkuelaji

HYVÄSSÄ JOUKKUEESSA on monta hyvää tyyppiä, jotka yhdessä muodostavat toimivan joukkueen. Meillä on tarjota sinulle asuntokaupan ykkösketju, jonka osaksi myös sinä asiakkaana pääset. Sinun ei tarvitse selviytyä asunnonvaihdosta yksin, vaan me autamme sinua ja yhdessä pääsemme parhaaseen tulokseen.

JOKAISEN KOTIJOUKKUEEN AMMATTILAISEN tärkeimpänä tehtävänä on luoda turvallista ja tehokasta kiinteistövälitystä. Työtämme ohjaavat yrityksemme keskeiset arvot: luotettavuus, osaaminen, ahkeruus ja välittäminen.

KESKITYMME OLENNAISEEN eli kotisi myyntiin. Suurin osa toimeksiannoistamme tulee suositusten kautta.

 

Harkitsetko asunnon myyntiä? Varaa ilmainen arviokäynti!