Asunto Oy Jyväskylän Keljonkoulu

Asunto Oy Jyväskylän Keljonkoulu

Kuvaus

Korkeakoskentie 27 D ja E, 40500 Jyväskylä

Asunto Oy Jyväskylän Keljonkoulu sijaitsee rauhallisella sijainnilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta, oppilaitoksista, Keljon kauppakeskittymästä sekä keskussairaalasta. Taloyhtiöllä on oma tontti.

Asunnot ovat suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kerrostaloasumisen vaatimuksia ja ne ovat pintamateriaaleiltaan ja varustukseltaan korkeatasoisia. Asumismukavuutta lisäävät huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys, joka myös parantaa asunnon kalustettavuutta. Kaikissa huoneistoissa on tilava lasitettu parveke.

Taloyhtiölainassa on lyhennysvapaata ensimmäiset kaksi vuotta. Talo on valmistunut 1/2019. Taloyhtiön alimmassa kerroksessa on huoneistoille omat irtaimistovarasto, sekä mm. taloyhtiön saunatilat.

Kysy lisää kohteen asiantuntijamyyjältä valmiiksi vuokratuista asunnoista. Vuokrattavuus on ollut todella hyvä. Samoin kohteessa hyvä vuokratuotto!

Ota yhteyttä kohteen asiantuntijaan, kerromme mielellämme lisää!

Jyväskylän Kotijoukkue Oy, puh. 050 302 0352 tai jyvaskyla@kotijoukkue.fi

Ohessa listattuna kaikki uudiskohteen Asunto Oy Jyväskylän Keljonkoulu varattavissa olevat kohteet. Klikkaa otsikkoa, niin näet tarkemmat tiedot asunnosta ja pääset varaamaan sen itsellesi!