Asunto Oy Jyväskylän Elissa

Vapaudenkatu 6

Kuvaus

Aallonportin uusi asuinkortteli kohoaa Seminaarinmäen alueelle Jyväskylän yliopiston, ydinkeskustan ja Jyväsjärven väliin. Korttelin talot on nimetty Jyväskylään käden jälkensä jättäneen Alvar Aallon ja hänen lähipiirinsä mukaan. Vuonna 2020 valmistuva Jyväskylän Elissa on kaikkien korttelin rakennusten tapaan esteettisesti ja rakennusteknisesti korkealaatuinen. Sen asunnot ovat valoisia ja pohjaratkaisuiltaan tehokkaita yksiöitä ja kaksioita.

Jyväskylän Elissan sijainti on poikkeuksellisen hyvä. Ydinkeskusta kaikkine palveluineen, yliopiston pääkampus sekä Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampusalueet sijaitsevat lähellä. Kulttuurihistoriallinen ympäristö museoineen ja puistoineen sekä viereinen Jyväsjärvi uimarantoineen ja rantaraitteineen luo asumiselle ja elämiselle viihtyisät puitteet.

Asuntojen laatu ja varustelu tekevät asumisesta mukavaa ja huoletonta. Selkeän ja tehokkaan pohjapiirroksen ansiosta kaikki neliöt ovat tehokkaassa käytössä. Ranskalainen parveke tuo ihanasti valoa ja avaruutta. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto pitää ilman raikkaana ympäri vuoden. Vesikiertoinen lattialämmitys on puolestaan yhtä aikaa sekä mukavuus- että tyyliseikka: sisustaminen helpottuu, kun patterit eivät ole tiellä. Koko korttelia palveleva yhteissauna sijaitsee Elissan ylimmässä kerroksessa.

Vielä muutama asunto tarjolla vaikka ensiasunnoksi opiskelijalle tai erinomaiseksi tulonlähteeksi sijoittajalle. Keskeinen sijainti yliopiston kupeessa tekee näistä kodeista erittäin haluttuja vuokrakohteita. Ota pikaisesti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sopiva paketti sinun tarpeidesi mukaan!

Jyväskylän Kotijoukkue Oy p. 050 302 0352, jyvaskyla@kotijoukkue.fi

Ohessa listattuna kaikki uudiskohteen Asunto Oy Jyväskylän Elissa varattavissa olevat kohteet. Klikkaa otsikkoa, niin näet tarkemmat tiedot asunnosta ja pääset varaamaan sen itsellesi!