As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi

Taulumäentie 53 A ja B

Kuvaus

Taulumäentie 53 A ja B, 40200 Jyväskylä

As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi rakentuu Tuomiojärven kuvankauniisiin rantamaisemiin. Arviotu valmistuminen on kesäkuun lopulla 2019.

Vehreää luontoa ja aaltojen kimmellystä ihaillessasi ihmettelet varmasti, miten Jyväskylän keskusta voi olla vain alle kahden kilometrin etäisyydellä. Asunnot rakentuvat omalle tontille, joten sinulle ei aiheudu ylimääräisiä kustannuksia tontin vuokravastikkeista tai tontin lunastamisesta omaksi. Asunnot ovat suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kerrostaloasumisen vaatimuksia ja ne ovat pintamateriaaleiltaan ja varustukseltaan korkeatasoisia. Asumismukavuutta lisäävät huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä kaukolämpöön liitettävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka myös parantaa asunnon kalustettavuutta. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Mahdollisuus ostaa autopistokepaikka omalla osakekirjalla hintaan 4.500 euroa.

Ota yhteyttä kohteen asiantuntijaan, kerromme mielellämme lisää!

Jyväskylän Kotijoukkue Oy, puh. 050 302 0352 tai jyvaskyla@kotijoukkue.fi

Ohessa listattuna kaikki uudiskohteen As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi varattavissa olevat kohteet. Klikkaa otsikkoa, niin näet tarkemmat tiedot asunnosta ja pääset varaamaan sen itsellesi!