Asunto Oy Jyväskylän Palokan Torihovi

Koivutie 2

Kuvaus

Palokan keskustassa kotisi on täydellisellä paikalla – palveluiden ympäröimänä,
lähellä luontoa. Asuminen modernissa, punatiilisessä talossa tarjoaa poikkeuksellisen hienot puitteet elämään!

Palokan torin laidalle, Palokkajärven tuntumaan valmistuu upea kuusikerroksinen talo. Omalle tontille rakennettava Asunto Oy Jyväskylän Palokan Torihovi tarjoaa asumisratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Asuntoja löytyy monessa eri koossa, yksiöistä tilaviin kolmioihin.

Tyylikkäät huoneistot ovat viimeisteltyjä, laadukkaasti varusteltuja ja suunniteltu asunnon toiminnallisuus edellä. Avarat parvekkeet, suuret ikkunat ja lattiaan saakka ulottuvat parvekeliukulasiovet tuovat valoa ja viihtyisyyttä. Kaikkien huoneistojen parvekkeet ovat lasitettuja. Vesikiertoinen lattialämmitys ja asuntokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto vaikuttavat suuresti asumismukavuuteen. Kodinkoneet on integroitu astianpesukonetta myöden. Ylimmistä kerroksista on auringonlaskunäkymä Palokkajärvelle.

Lähikauppa, koulu, terveyskeskus ja monet muut palvelut ovat aivan vieressä. Liikuntaa pääset harrastamaan esimerkiksi läheiseen liikuntapuistoon, kuntosalille tai Touruvuoren liikuntareiteille. Palokkajärven rantaraitti tarjoaa kauniit lenkkimaisemat kesät talvet. Tarpeen tullen pääset Jyväskylän keskustaan hetkessä vaikkapa Linkillä.

Asunto Oy Jyväskylän Palokan Torihovin kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa, kysy lisää ja varaa omasi numerosta 050 302 0352.
 

 

Varattavissa olevat asunnot Vapaa    Varattu (liity jonoon)

B 15 1h+kt+kph+ransk.p · 28m2 · 115 000€
B 27 1h+kt+kph+ransk.p · 28m2 · 119 000€

Ohessa listattuna kaikki uudiskohteen Asunto Oy Jyväskylän Palokan Torihovi varattavissa olevat kohteet. Klikkaa otsikkoa, niin näet tarkemmat tiedot asunnosta ja pääset varaamaan sen itsellesi!